BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-05-13, 19:39
Dziwne
a próbowałeś - chwytajmy się wszystkich sposobów - przed rozpoczęciem całej procedury z wpisywaniem "mepd" itd. wyłączyć z menu "urządzenie bezprzewodowe" ("turn wireless off" czyli przejść w tryb offline). Niektórzy w sieci piszą o tym w opisie odblokowywania.
CZy ktos może mnie oświecic z ilu cyfr powinien składac sie kod ?? Dostałem kod ale nie działa i nie wiem czy nie zostałem oszukany. T-mobile USA BlackBerry Pearl. Dzięki z góry.
mma pytanie - czy to prawda ze w trakcie wpisania kodu bateria telefonu nie moze byc n. w stanie 15 % i alarmowac o rozładowanej bateri... Ja mam teraz 10% wpisywałam wtedy kod i mi nie wchodził. Nie wiem czy mam zły kod, czy zle wpisuje czy jeszcze cos innego, mam bb 8310 , siec brytyjska o2.
POMOCY
bateria nie ma wpływu na wpisanie kodu,
masz błędny kod, radzę reklamować o ile sie uda bo z tego co wiem to firma abcgsm.eu nie jest dobra firmą, było juz o niej głośno na forum.
_________________ PIN 251D3E54
mirabelq31
BlackBerry: 8707g
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum