U mnie w Pearl występuje problem z kontaktami. Jeśli mam wpisane bez 0 na początku, to niektóre przy połączeniu chcą się wybierać jako +numer, co jest numerem niepoprawnym. Nie wiem od czego to zależy. Jest na to jakaś łatka? Jeśli nie, to trudno i tak już wszystkie numery zrobiłem na +48 z początku, ale jest jeszcze jeden problem... bardzo ważny - zawsze praktycznie jak ktoś do mnie dzwoni, to widzę jako nieznany numer (w zwyłej postaci, bez 0 i bez +48), co mnie dziwi, gdyż takie numery mam w książce. Czyli ogólnie mówiąc często jak ktoś do mnie dzwoni, to nie wiem kto, pomimo że mam tą osobę w książce zapisaną z +48. Co z tym zrobić, wszystkie numery w książce z 0 na początku, czy jak? Czasami jednak widzę kto dzwoni, nie wiem od czego to zależy. Sprawa bardzo ważna i dziwna, w takim T610 to obojętnie jak się wpisało numer, zawsze pokazywał poprawnie kto dzwoni.
Nie mam pojęcia od czego to może zależeć, mam np. numer z kontaktem Work i numerem zapisanym normalnie, np. 601... i pokazuje mi się nazwa jak dzwoni oraz sam mogę dzwonić, znowu inny też 601... przy próbie dzwonienia ma przed sobą + i jak dzwoni do mnie to nie pokazuje wpisu z książki. Straszna rzecz.
Jak wejdziesz do spisu połączeń i wciśniesz menu, to będzą tam opcje. A w tych opcjach będzie Smart Dialing i tam Area code. Podajesz swoje +48 i po sprawie, możesz normalne numery podawać, i powinny sie tez wyświetlać zapisane osoby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum