Wysłany: 2008-07-03, 16:55 Icy Tower Mobile Edition
Chyba nie trzeba przedstawiać nikomu tej gry :)
Testowane na 8100 oraz 8300.
Wreszcie się uporałem z wersją 8300 jest specjalnie modyfikowana dla ekranu 320x240 więc gdzie indziej jej nie znajdziecie :)
Panowie spokojnie w weekend popracuje nad wersją na ekrany 320x240
Teraz troszkę słabo z czasem a żeby dopasować czasem nawet trzeba 2 godzinki. Po za tym wersja "boczna" nie jest problem tylko ciężko by się grało akurat w tą grę no ale jeśli nie będzie wyjścia to tak zrobię. Jednak jeśli uda mi sie wyedytować grafikę z gry to będzie normalnie. Umiem się już do niej dobrać i wyeksportować, pozostaje mi jeszcze jak ja podmienić. Więc cierpliwości.
Co prawda mówiłem że w weekend posiedzę no ale się nie udało. Ale dziś wcześniej z pracy wróciłem i zrobiłem wersje dla poziomych ekranów. Miłej zabawy :) Wersji na boczny ekran byłem przeciwny ponieważ wygodnie się gra na 3 i 5 dwoma rękoma :) a na bocznej byłoby co nieco niewygodnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum