To jest cała gra./Skoro nie chcą wpuścić, znaczy że nie ukończyłeś jakiegoś wcześniejszego questa. Do Świątyni Wody musi przewieźć Cię łódką Crusader stojący na brzegu - ale zrobi to tylko jeśli dasz mu list z rozkazem znaleziony w hotelu u zabitych "w afekcie" trzech Crusaderów.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Ciężko, największa możliwość dostania platinum z moich doświadczeń, to jak idziesz Roninem zwykłe wilki na pustyni, ewentualnie w Temple of Fire bazyliszki...
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Świetna gra, najlepsza w jaką grałem do tej pory na bb. gorąco polecam :)
Pytanie: czy od początku mamy dostęp do wszystkich broni, zbroi i ogólnie equipment?
bo chce sobie tą zbroje za ok 44k kupić a nie wiem czy potem nie będzie lepszych - jestem po temple of fire i siedze sobie w 2gim mieście i expie :) - pierwsza postać
a i RBuzz mozesz napisać mniej wiecej do czego służa te rzeczy na które przepisy podałeś? bo pewny nie jestem.
czy od początku mamy dostęp do wszystkich broni, zbroi i ogólnie equipment?
bo chce sobie tą zbroje za ok 44k kupić a nie wiem czy potem nie będzie lepszych - jestem po temple of fire i siedze sobie w 2gim mieście i expie :)
w zasadzie tak, tyle że w czasie gry możesz zdobyć magiczne przedmioty, które dodatkowo znacząco podnoszą ich wartość użyteczną
w zasadzie tak, tyle że w czasie gry możesz zdobyć magiczne przedmioty, które dodatkowo znacząco podnoszą ich wartość użyteczną
chodzi o dawanie ich temu człowieczkowi w "sklepie" co stoi 3 od lewej? tylko pojawia sie informacja ze moze to uszkodzic przedmiot i wtedy jest do wyrzucenia ;/ a nie chciał bym stracić moich rzeczy. a i jeszcze jedno pytanie czy mozna dać mu do zrobienia zbroje którą mam na sobie czy musi być ona w ekwipunku?
i o jakie magiczne przedmioty chodzi? prosił bym o w maire szybką odpowiedz to sobie ulepsze herosa.
a i jeszcze jedno pytanko w co najlepiej dawać pkt exp? wil chyba mozna sobie darować?
chodzi o dawanie ich temu człowieczkowi w sklepie co stoi 3 od lewej? tylko pojawia sie informacja ze moze to uszkodzic przedmiot i wtedy jest do wyrzucenia ;/ a nie chciał bym stracić moich rzeczy. a i jeszcze jedno pytanie czy mozna dać mu do zrobienia zbroje którą mam na sobie czy musi być ona w ekwipunku?
i o jakie magiczne przedmioty chodzi? prosił bym o w maire szybką odpowiedz to sobie ulepsze herosa.
a i jeszcze jedno pytanko w co najlepiej dawać pkt exp? wil chyba mozna sobie darować?
W przypadku ronina najlepiej przede wszystkim pakować na siłę, zdrowie oraz wedle uznania na agility. W czasie gry zabijając przeciwników możesz zdobywać kasę, orby albo przedmioty. Zdarza się że przedmioty posiadają dodatkowe właściwości jak np + 7 do siły itp.
Nie ma się co martwić zniszczeniem przedmiotów o ile wcześniej nasycisz je mithrilem (nie przekraczaj wartości maksymalnych dla danych przedmiotów.
a co daje mithril?
jestm w temple of water otworzyłem 2 skrzynie byłem u tego gościa przy ratuszu czy coś takiego - w śrotku 2 policjantów co nas nie wpuszczają i co dalej? w tym temple jest pełno innych skrzyń i miejsc do których nie można w żaden sposób dojśc... no chyba że można w jakiś sposób latać. co dalej trzeba zrobić?
a co daje mithril?
jestm w temple of water otworzyłem 2 skrzynie byłem u tego gościa przy ratuszu czy coś takiego - w śrotku 2 policjantów co nas nie wpuszczają i co dalej? w tym temple jest pełno innych skrzyń i miejsc do których nie można w żaden sposób dojśc... no chyba że można w jakiś sposób latać. co dalej trzeba zrobić?
W zasadzie czytając dymki (dialogi) w trakcie gry nie powinieneś mieć większych problemów z przejściem świątyni wody. zawsze możesz skorzystać z mapy, na której są widoczne aktywne punkty. jeśli nie wesz co i jak pozostaje popróbować w końcu to tylko gra
Powodzenia
a co daje mithril?
musisz podejsc do bocznych filarow w swiatyni i tam pojawia sie pomosty do odp niedostepnych platform
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum