Czy ma lub miał ktoś podobny problem:Nie mam ikony systemowej przeglądarki ale kiedy wyświetlam listę zainstalowanych aplikacji to ona tam jest.Jak ją z tamtąd "wyjąć"?
I jeszcze jeden problem.Chciałem wyłączy firewalla więc zrobiłem "reset factory" i teraz po włączeniu telefonu w miejscu gdzie pisało EDGE jest napis GSM i nie ma internetu.Oczywiście TCP ustawione jak dawniej. Poza tym mogę włączć i wyłączać zaporę ale po kilku próbach uzyskania dostępu do netu przy opcjach firewall pojawia się mała czerwona kłódka i już nie da się nic zmienić.
Robiłem wipe i instalowałem OS od nowa, ten na którym wcześniej net działał i nic.?
Co robić
_________________ BB 8100 soft v4.5.0.69 PL
Profesor Doktor Wiktor Wektor
Czy ma lub miał ktoś podobny problem:Nie mam ikony systemowej przeglądarki ale kiedy wyświetlam listę zainstalowanych aplikacji to ona tam jest.Jak ją z tamtąd wyjąć?
miałem podobnie po instalacji bety na 8830. Była nie tylko w aplikacjach. spróbuj wciśnąć alt + esc i będziesz widział wszystkie pracujące aplikację. Zdziwiłbym się, jakby jej tam nie było.
No i jest tam.Kto by pomyślał? No dobra ale jak ją przenieść(ikonę) do reszty aplikacji?
Poza tym co to znaczy: po jej uruchomieniu pokazuje się napis że nie ma aktywnych rejestrów usług dla konfiguracji przeglądarki .co dalej?
_________________ BB 8100 soft v4.5.0.69 PL
Profesor Doktor Wiktor Wektor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum