Wysłany: 2008-08-24, 20:51 gadu gadu na bb, dziala idealnie
witam, dorwałem podobno nowa wersje mobilnego gg, na bb 8100 działa wyśmienicie tylko klawisze są źle zmapowane a mianowicie: lewe menu: [as], środkowe: perełka, prawe:[qw].
klawiatura w 8100 działa wyśmienicie, nie wiem jak na pełnej qwerty ale zaraz testuje na 8700 brata wiec napisze, program płatny niestety 1zl na tydzień, 4zl na miesiąc, 9zl na 3 miesiące. pierwszy tydzień gratis wiec można potestować. i radze wychodzić przez opcje gg a nie przez zamknij z meny bb bo mi zawiesza.
edit
zamiast [as] i [qw] można używać w 8100 # i * wtedy jest wygodniej
na 8700 aplikacja się instaluje z jara i odpala ale nie wiem jak działa
edit
aplikacja działa wyśmienicie na 8700, klawisze: Q, A, space, a z tego co wiem to dobrej aplikacji do gg na 8700 nie ma (palringo nie działa),jedynie papla albo jadugadu, wiec radujcie się (brat się bardzo cieszy hehehehe)
edit by elmik:
Przeniesione, przeczytaj regulamin działu.
no transfer tez ale to juz grosze, kiedyś to liczyłem i wyszło 50 gr za 2 godziny gadanie teraz jestem w plusie i mam pakiet wiec nie wiem za bardzo jak z kosztami jest
juri, ja mam też palringo z getjara i działa mi świetnie. Nawet jak nie wyloguje na kompie to nie robi problemów(znaczy na kompie robi się niedostępny jak udostępnie się na palringo).
w 8800 sterujesz # i * oraz "kuleczką"
* to tak
# to nie
Jeżeli zablokuje Tobie klawiaturę wyłącz GG i włącz ponownie potem przejdź do Menu GG i tam w opcjach odznacz automatyczne blokowanie klawiatury.
Działa wyśmienicie na 8800.
To odinstaluj i zainstaluj ponownie GG, podczas pierwszego uruchomienia ustaw w opcjach GG żeby nie blokowało. Mi też zablokowało próbowałem znaleźć które to klawisze i dupa. Zresetowałem GG i ustawiłem już żeby nie blokowało, teraz śmiga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum