Mam pytanie czy dziala? Komus sie udalo? Wiem, ze moze sie powtarzam, ale przelecialem cale forum i nie ma nic na temat akurat tego komunikatora. Mi sie instaluje do polowy z poziomu tel i wyskakuje jakis blad. Zainstalowalem MobileGG ale nie moge potwierdzic zmian w konfiguracji (czytaj - wlaczyc). Chce zainstalowac EraGG bo nie wiem jak sie placi za inne. W necie czytam rozne info i nigdzie tak naprawde nie moge dojsc ocb. Tu tez piszecie, ze "gtalk za darmo", ale za darmo co? Sciagniecie? Uzywanie? Watpie. Buli sie pewnie za GPRS. Chce miec EraGG i nie wiem jak to zrobic. Chce miec pewnosc, ze bede placic 4zl za miesiac, a nie ze nagle wyjdzie mi 500...
EraGG nie działa, nie da się przekompilować ani zainstalować.
MobilneGG powinno działać bez problemów, może nie masz skonfigurowane TCP?
Pozatym jest jeszcze Papla darmowa, ale trudna w obsłudze.
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2007-12-26, 10:04
Cytat
... Jak jest z GPRSem? Darmo?
To, że jakiś program jest darmowy to przecież absolutnie nie oznacza że transmisja danych (GPRS) jest darmowa, albo płacisz, wg. stawek operatora, za każde "ileś tam" ściągniętych i wysłanych kilobajtów, albo tak jak miałem kiedyś w Iplusie - opłata była zryczałtowana. Krótko mówiąc, tak czy siak płacisz za przetransferowane pakiety danych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum