Wysłany: 2008-07-23, 10:25 Era - ustawienia WAP
Witam serdecznie,
zrobilem wlasnie upgrade OS i przez to stracilem zapisane w pamieci programu Viigo ustawienia WAP....bede bardzo wdzieczny za podanie ustawien WAP dla Ery, w sensie
Access point: ?
Gateway IP: ?
Gateway Port: ?
Z gory wielkie dzieki za to
[ Dodano: 2008-07-25, 08:22 ]
czy naprawde nikt z forumowiczow nie korzysta z blackberry'ego w sieci Ery i nie zna tych ustawien? Wydawalo mi sie, ze na tym forum sa sami profesjonalisci i eksperci
Wysłany: 2008-07-26, 23:09
Kolega wie ze dzwoni, ale nie do konca sie orientuje w ktorym kosciele ;)
Nie pytam o ustawienie apn czy tcp,bo to naturalnue udalo mi sie znalezc na tym forum bez problemu.
Takze wyraznie sprecyzowalem swoje pytanie i podalem ladnie, te terminy ktore mnie interesuja, i ktorych przy uzyciu wyszukiwarki znalezc niestety nie moglem :D
Takze uprzejmie prosze raz jeszcze o przeczytanie mojego pyrania i moze dzieki temu ktos mi w tym pomoze...czy to jednak zbyt wiele dla tego najwiekszego w Polsce forum uzytkownikow BB? :) mam nadzieje,ze sie myle i ze ktos jednak mi w tym pomoze.
Ludzie nie mowcie mi ze nie uzywacie np. programu Viigo?? :D
Mam dla Ciebie rozwiązanie. Wejdź na stronę Ery, znajdź moduł konfigurowania telefonów, wybierz byle jaki (BB na pewno nie będzie). Wybierz konfigurację ręczną i przypisz sobie potrzebne dane. A jeżeli masz pod ręką jakiś telefon z Ery (nie BB) przepisz sobie konfiguracje z niego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum