Wysłany: 2008-07-07, 20:33 Era promuje bbpolska.org
Witam.
Otóż kilka dni temu miałem przyjemność rozwiać z pewnym miłym panem od usług blackberry w Erze, temat dotyczył APN'ów ale nie to jest najważniejsze.
Po kilku chwilach, usłyszałem "...wiem pan proszę popatrzeć na stronę www.bbpolska.org jest tam naprawdę spora baza wiedzy..."
Konsultant naprawdę mnie zaskoczył ale wniosek wyciągam z tego jeden.
Zaczynamy naprawdę liczyć się na runku PL.
Dziękuje za to wszystkim.
PS. Dziękuję Panu z ERY :) to była naprawdę miła rozumowa.
hej chłopcy ja dodam, że w środowisku przedstawicieli handlowych Orange forum jest również popularne, mój KSA (kierownik sprzedaży aktywnej - czy jakoś tak) chętnie podsyła swoim ludziom linki do konretnych tematów na forum.
Ponadto odwiedza nas dość często i czasami się udziela Kierownik działu SME z Centka (nie piszę kto bo może chce zachować anonimowość - tak czy siak pozdrawiam).
To dobze wiedzieć, że nasza wspólna praca, te wszystkie wspólnie spędzone godziny ni poszły na marne! Podkreślam słowo "wspólne", ponieważ to właśnie słowo zapewniło nam ten sukces!
BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-07-18, 11:29
Ja dzisiaj znajomemu który pracuje jako opiekun klientów kluczowych w Era GSM podsyłałem adres do sklepu http://www.e-blackberry.pl/ bo potrzebował dla klienta na biegu pokrowca na BB
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Panowie;)
Nie tylko Era GSM... Ale odziwo takze Plus GSM;P
Otoz pochochodze z malego 10 tys miasta I mamy tu u siebie taki maly M-Punkt Plusa... No I poszedlem do niego bo mialem problem z netem w moim 7100 v a ze zadna z porad z forum nie pomagala wiec sie tam wybralem:) I pan ktory mnie "obslugiwal" dal mi mala zolta karteczke I mowi ze " ludzie na tej stronie pomoga panu bardziej niz my..." I podaje kartke. Patrze a tam widnieje napis " www.bbpolska.org " usmiechnalem sie I mu mowie ze znam to forum:P a on ze swietnie I ze zawsze je polecaja:P
Hehe widzicie jakie mamy wziecie drodzy Koledzy;]
_________________ BlackBerry® 8300 T-mobile + 4GB MicroSDHC
OS 4.5.0.93 (2.7.0.81)
Wg mnie jemu chyba bardziej chodzilo o to ze sam nic nie zdziala I ze pewnie na naszych smartfonach sie nie zna;P ja tylko mowie co uslyszem:] zreszta mnieszkam jakby nie patrzec prawie w wiosce;P a BB jest kilka I wszystkich wlascicieli znam;P
_________________ BlackBerry® 8300 T-mobile + 4GB MicroSDHC
OS 4.5.0.93 (2.7.0.81)
BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-07-23, 21:10
Wicie co? Zagadnąłem znajomych pracujących u operatorów i faltycznie powiedzieli, że promują, bo 1.oficjalnie o niektórych rzeczach nie mogą mówić 2.operatorzy nie szkolą szczegółowo pracowników z tak zaawandowanych rozwiązań jakim jest BB :)
Mam nieoficjalne info na ten temat odnośnie Ery,Orange i Plusa :)
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum