BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-07-23, 22:11
Jazux napisał/a
A może niedługo staniemy się oficjalnym forum BB?
No fajnie by było, tylko najpierw trzeba by top forum zmodyfikować, bo aktualnie jest phpbb by przemo, a mogło by być coś bardziej bezpiecznego/wyszukanego.
Mi tam odpowiada, ale nie wygląda to jakoś specjalnie Pro
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Wysłany: 2008-10-22, 19:52 Re: Era promuje bbpolska.org
lukas napisał/a
Po kilku chwilach, usłyszałem ...wiem pan proszę popatrzeć na stronę www.bbpolska.org jest tam naprawdę spora baza wiedzy...
Miałem to samo w Orange plus BONUS ! Konsultant zrobił wszystko co w jego mocy (zagadnienie nieistotne), po czym stwierdził że więcej nie wie, więc mogę poszukać wiedzy na forum bbpolska lub................ i uwaga !! Skontaktuje się także ze swoim kolegą z działu a zarazem prywatnie miłośnikiem BB, który na pewno mi pomoże po czym skontaktował mnie z Jarasem To dopiero przygoda !!
_________________ BlackBerry® Bold™ v4.6.0.185 w Orange PL
Ok, mogę się mylić, lecz myślę że prawie każdy kto posiada BB i coś mu odbije przez co zapragnie ją "udoskonalić" trafi na to forum i zada choć jedno pytanie.
Ok, mogę się mylić, lecz myślę że prawie każdy kto posiada BB i coś mu odbije przez co zapragnie ją udoskonalić trafi na to forum i zada choć jedno pytanie.
Ale taka osoba musi sie znalezc Znam kilka osob ktore posiadaja BB i uzywaja go wylacznie na potrzeby sluzbowe zero dodatkow tylko standard jeszcze z pierwszymi wersjami softow
_________________ BlackBerry 8310 Curve OS v4.5.0.93 PL
No Lock + 4GB SDHC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum