lukas, tak? a mi się wydawało (wydaje), że to nie jest to samo co bis.... że to jest raczej odpowiednik "pakietu email dla firm w orange" - ale tak jak pisze, nie mam pewności... tak więc jeśli lukas jest pewny, to pewnie tak może być...
hey dzisiaj bylem w salonie ERY mam bb 8300 i chcialem aktywowac era mail pro...i mi powiedzieli ze era mail nie bedzie dzialac na blackberry ze nie da sie zainstalowac czegos tam co 3ba do dzialania tej uslugi itd? co mam zrobic ? jak to mozliwe skoro wy macie ta usluge na waszych blackberry?! musieliscie cos instalowac czy jak? pozdrawiam
Nie mów era mail pro, tylko usługa blackberry. 60zł/miech. Jak gość będzie kumaty to zrozumie. Ja tak powiedziałem i wiedzieli o co chodzi.
Z tego co wiem trzeba to zrobić osobiście w punkcie ery.
ale co mam placic 60zl za usluge blackberry jak era mail kosztuje 10zl a era mail pro 23zl miesiecznie? i co typ mi wbije 60 dych miesiecznie a ja moge wziasc era mail za taka niska cene....nie wiem co mam robic... oni mowia czy chce zaryzykowac itd?? a przeciez lukas ma bb8300 i sam ma era mail :/
Zastanów się co chcesz.
Najpierw piszesz o Era mail BlackBerry, a póżniej o Era mail i Era mail pro.
Na stronie masz podane Era mail (zwykłe telefony) i era mail BB (BIS dla BB).
Nie widze tam Era mail pro. Ale zakładam, że dla BB jest stworzony BIS. Więc branie zwykłego maila nie ma sensu i raczej wtedy nie będzie działać np. messenger.
lukas ma Era Mail BB (co widać na załączonym obrazku), tak samo jak ja.
ruli pakiet email dla firm to teoretycznie nie ma nic wspólnego z BB. To sie porostu nazywa pakiet email bo mniej więcej tyle wystarczy na odebranie kilku meili.
Pakiet email dla firm można wykorzystać na co ma sie ochotę. Jest to pakiet 10 MB na transmisje danych a dlaczego go ktoś tak nazwał to nie mam pojęcia
A ten tekst ery Teraz możesz wysyłać i otrzymywać wiadomości e-mail tak szybko i łatwo jak zwykłe SMS-y. normalnie mnie rozp..... jakby odkryli jakaś kolejną galaktykę w kosmosie
hmm 60zł przy jakim abonamencie? jak najnizszym to 80zł miesiecznie?
aaaa najwyrazniej nie do konca zrozumiałem,czyli przy zwyklym era mail moj messenger nie bedzie działać? to na to wychodzi ze opłaca sie bardziej w orange?
pozdrawiam dzieki za wyjasnienia:)
z tego co mi wiadomo era miała do niedawna usługę oparta na platformie BlackBerry Internet Service - 1.8 i zrobili abgrejda do BlackBerry Internet Service - 2.4 i w tej wersji jest to taki w pełni funkcjonalny BIS który ma większość operatorów na świecie.
Wczoraj bylem na piwku z ludźmi z techniki ery i dopiero zaczynają kompletować ekipę i szkolić konsultantów którzy będą zajmować sie usługą BB.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum