Ale to nie znaczy, że nie obchodzi nas Wasze zdanie. Każdy Wasz dobry pomysł zostaje przedyskutowany pod wieloma punktami widzenia w dźwiękoszczelnym pomieszczeniu dla modów i adminów.
Ja nie napisalem ze mamy zadecydowac na podstawie ankiety tylk ochociaz sprawdzic kto jest za a kto przeciw wiadomo ze ani ja ani inny zwykly user nikogo nigdzie nie przyjmie tylko mody lub admini ...
BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-07-17, 14:01
pospiech napisał/a
kilka postow wyzej byla o tym mowa caly czas wystarczylo przeczytac zainteresowani wiedza o co chodzi (mam nadzieje )hihi
FYI przeczytałem ponownie wszystkie posty i nie znalazłem odpowiedzi na pytanie "po co sprawdzic kto jest za a kto przeciw?".
Nie widzę celu/potrzeby jawnego głosowania. Jest grupa zarządzająca forum i to oni decydują. Wyraźnie powiedzili, że nie będzie dodatkowego głosowania - denerwujące są dalsze dyskusje.
Ja bym zamknął temat.
Z mojej strony EOT.
PLONK
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
No generalnie to po poscie Lukas'a i Jazux'a rozmowa na ten temat sie zakonczyla ja tylko krotko napisalem o co mi chodzilo i koniec to Ty rozpoczoles na nowo dyskusje hihi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum