BlackBerry: 7290
Wysłany: 2007-05-05, 20:34
racja racja :D z tego co pamietam to poza jakubem fajna jeszcze byla seria o inkwizytorze mordimerze<4tej czesci jeszcze nie czytalem>
klamca 1 i 2 wyrabisty byl loki :P
siewca wiatru wiadomo :P
i of kors achaja 1 2 i 3 tez zarabista :P
ale nie z fabryki jest jeszcze wiedzmin, tez zarabisty
otis widze ze gustujesz w polskiej fantastyce :D jakub wedrowycz rlz! :P
niestety u siebie na kompie ebookow nie posiadam za duzo bo wole fizyczne ksiazki, ale moze sie ktos skusi na kurs cpp? :D
Cytat
Kurs C++.pdf
Kevin Mitnick Sztuka Podstepu.pdf
Jak dostać się do dysku innego komputera w sieci wykorzystując dziury w systemie.pdf
Hakin9 google_pl.pdf
tyle u siebie znalazlem :P za jakies 5 min sie skonczy upowac i dodam linkesa :P
edicior: juz jest :P
Ja ściągnąłem z torrentów paczkę - 1168 książek w jednym zipie (bokspl.zip 346 MB). Znajduje się w niej większość znanych pozycji. Ja teraz czytam całą serię terry pratcheta. A potem będę czytał matertona. A potem się zobaczy. Ale czytania mam na najbliższe kilka lat.
Pozdrawiam.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Ostatnio zmieniony przez twoface 2007-10-12, 07:22, w całości zmieniany 1 raz
Posłuchajcie tej akcji:
W szkole miałem zadaną kolejną lekturę pt. "Romeo i Julia", więc ściągnąłem sobie ebooka na mojego BB... Przeczytałem na czas i jak na lekcji manka chciała, abyśmy wyjęli swoje lektury, to ja powiedziałem, że mam swoją na urządzeniu. Początkowo było ok, ale teraz już mi powiedziała, że następna ma być w wersji drukowanej... Super, tylko nie chce mi się biegać do biblioteki, której i tak wiszę 5 zeta za przetrzymanie książki, po Antygonę, skoro mogę za darmo i bez ograniczeń ściągnąć ją z neta.... Ściągnę, przeczytam i będę miał... Trudno...Najwyżej powiem, że nie mam jej...
ponawiam. Czy ma ktoś strzałe kusziela albo całą serię, jeśli tak to czy moze podać linka bede bardzo wdzieczny.
I powiem ze to jest fajna stronka z ebookami ebooki
Załączam plik torrent (trzeba rozpakować, bo nasze forum nie akceptuje txtów i torrentów..)znaleziony w sieci, jest w nim ponad 1500 ebooków! całość zajmuje 0.5 GB! (seeduję 25h na dobę!) PS. załączam też spis plików... pozdro..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum