Czy można ustawić za dzwonek, lub za sms dźwięk dłuższy niż 35sek. Tzn wiem, że idzie, ale on po tych 35 sekundach się urywa, a chcieałbym na przykłąd słuchać całej piosenki podczas budzenia lub odbierania telefonu...
No ja np lubie sobie posłuchać muzy jak ktoś do mnie dzwoni, a nie w kółko 35 sekundowy dzwonek :) Ale najbardziej bym chciał dłuższy budzik, bo jak piosenka by trwała z 3 minuty to trzy minuty dłużej lerze :)
samek, ale o co ci chodzi? W sensie, że np. ja do Ciebie dzwonie, a ty przez co najmn iej 35 sek nie odbierasz bo chcesz sobie posłuchać mp3? - to już nie można ze zwykłego odtwarzacza?
Chodzi mi o budzik, żeby dzwonił tak długo jak długa jest piosenka, np 3 minuty, a nie 30pare sekund :) A to 30pare sekund jest tak samo w budziku, jak i w dzwonkach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum