Wysłany: 2008-06-05, 18:02 Dziwny problem podczas instalacji Desktop Mangera
Witam mam dziwny problem gdyz podczas instalacji desktop managera czy to 4.3 czy tez nawet 4.0 wyskakuje mi błąd
"nie mozna odtworzyc pakietu instalacyjnego.Zweryfkiuj czy pakiet istnieje i czy masz do niego dostep lub skontaktuj sie z producentem aplikacji w celu weryfikacji . czy to jest prawidlowy pakiet instalatora windows"
i niewiem dlaczego tak jest mam oryginalnego windowsa xp
Wirus, uszkodzona partia plików w Windowsie albo np zepsuty kondensator na płycie głównej... Obstawiam jedno z tych trzech. Ale rownie dobrze może to być tez coś innego.
Wirus, uszkodzona partia plików w Windowsie albo np zepsuty kondensator na płycie głównej... Obstawiam jedno z tych trzech. Ale rownie dobrze może to być tez coś innego.
no wirus i uszkodzona partia plikow odpada bo formata robilam wczoraj ..siwerzy windows .. a z tym kondesatorem haha to niewiem oco chodzi :P ale dziwne jest to ze wsumie przed foramtem normalnie mi odpalił DM :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum