Wysłany: 2008-01-19, 15:58 dysk wymienny "I", karta pamieci, mp3
Witam mam pytanko jak ladowac na perele muze i innne bajery.
Znalazlem jeden pr ale trial:(
Mogl by ktos link zapodac do darmowego jezeli taki istnieje?
_________________ perelka 4.2.1.66
Ostatnio zmieniony przez dziara21 2008-01-21, 17:44, w całości zmieniany 2 razy
Jeżeli nie masz karty pamięci, zapomnij o muzyce. Natomiast, jeżeli takową posiadasz, wystarczy, że podłączysz telefon do komputera, ten powinien wykryć go jako dysk wymienny. Pod warunkiem oczywiście, że masz odpowiednio ustawioną...
Mam 2GB ale jej nie wykrywa, powinno byc dysk wymienny I, ale nie pisze nic:(
karta dziala bo zdjecia na niej sie zapisuja jak robie. Ma ktos moze jakis pomysl
znalazlem gdzies na forum cos o media menager czy cos takiegoi ale linku nie bylo
mogl by ktos podac, o i fajnie by bylo zeby darmowy byl
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-01-21, 08:00
dziara21 napisał/a
Mam 2GB ale jej nie wykrywa, powinno byc dysk wymienny I, ale nie pisze nic:(
karta dziala bo zdjecia na niej sie zapisuja jak robie. Ma ktos moze jakis pomysl
znalazlem gdzies na forum cos o media menager czy cos takiegoi ale linku nie bylo
mogl by ktos podac, o i fajnie by bylo zeby darmowy byl
Aby Twoj Pearl był widoczny pod Windowsem jako dysk wymienny musisz w telefonie zrobić tak jak "mówi" pkt. 3.11 z naszego FAQ Blackberry. Dla pewności wykonaj jeszcze wpierw pkt. 3.10
Media Manager zawarty w Desktop Managerze (na napewno jest w wersji 4.2 SP2) jest dobry, ale do przenoszenia plików do wewnętrznej pamięci terminala.
pzdr.
Jeżeli nie są to jednak ograniczenia IT Policy, a mimo to w Windowsie terminal z kartą nie jest widoczny jako dysk wymienny, to spróbuj przy podłączaniu do komputera nie wybierać trybu pamięci masowej, wtedy będziesz mógł uzyskać dostęp do karty multimedialnej z poziomu zakładki Media Manager w DM.
Jezeli wylacze pamiec masowa to musze miec media menadzer? A w 4.3 takowego nie ma;( I czy wtedy nie uzyskam dostepu tylko do pamieci wewnetrznej? A z ta polisyjna blokada
to juz prubowalem ale takiej nie bylo.
Robi sie ciekawie;)
_________________ perelka 4.2.1.66
Ostatnio zmieniony przez dziara21 2008-01-21, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-01-21, 17:30
dziara21 napisał/a
Jezeli wylacze pamiec masowa to musze miec media menadzer? A w 4.3 takowego nie ma;( I czy wtedy nie uzyskam dostepu tylko do pamieci wewnetrznej?
Jeżeli wyłączysz tryb pamięci masowej to dostęp do karty pamięci uzyskasz tylko przez Media Managera w DM.
Jeżeli nie masz Media Managera w swoim DM 4.3 (zdarza się) to odinstaluj go i zainstaluj z tej lokalizacji starszą i moim zdaniem najlepszą wersję(DM 4.2. SP2):
L I N K
ten na pewno ma Media Managera.
A moze mnienc to zwiazek z zamontowanyn wirtualnym napedem "I" ? tryb pamieci masowej mam wylaczony a media menager karty nie widzi gdy chcem wrzuci mp3 pisze ze nie ma miejsca na dysku. mam dostep tylko do pamieci wewnetrznej . Moze wie ktos czy istnieje sposob na zablokowanie pamieci wewnetrznej.?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum