witam,
mam nastepujacy problem: mam podpiete do terminala jako 3 konto e-mailowe konto gmail. problem jest przy wysylaniu odpowiedzi zarowno z komputera jak i z terminala, poniewaz dostaje duplikat wiadomosci za kazdym razem.
terminal po prostu pobiera wyslana wiadomosc jako przychodzaca..
dodam, ze dzieje sie to tylko na tym jednym koncie (gmail), a na 2 sluzbowych nie. mam usluge BIS
witam,
mam nastepujacy problem: mam podpiete do terminala jako 3 konto e-mailowe konto gmail. problem jest przy wysylaniu odpowiedzi zarowno z komputera jak i z terminala, poniewaz dostaje duplikat wiadomosci za kazdym razem.
terminal po prostu pobiera wyslana wiadomosc jako przychodzaca..
dodam, ze dzieje sie to tylko na tym jednym koncie (gmail), a na 2 sluzbowych nie. mam usluge BIS
jak to zmienic?
Na stronie BIS'a.
Jakiego masz operatora?
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
To ja się podłączę, bo właśnie zaobserwowałem u mnie jest podobnie.
Jeżeli wysyłam e-mail'a z BB z konta na gmail.com, to mail się wysyła i od razu do mnie przychodzi ten sam mail, oczywiście do adresata też dochodzi.
To zjawisko nie występuje jeżeli wysyłam mail'a z innego konta (nie na gmail).
Znaczy się problem jest z gmail'em. I też chętnie bym go rozwiązał :)
blackizcool, chyba było, ale nie chcę Cie opierniczać, bo nie jestem pewien. W zamian za to napiszę Ci prosty sposób:
Wbijasz się na stronkę swojego bisa
następnie w konto, którego sprawa dotyczy
i w filtrach ustawiasz filtr na adres z którego wysyłasz wiadomości.
Dla przykładu masz maila blackizcool@costam.pl (i ustawiasz na nim filtr "nie pokazuj wiadomości od blackizcool@costam.pl)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum