Wysłany: 2007-12-23, 09:10 Dosc duzy problem z BB 7730
Witam:)
Mam bardzo powazny blad z BB 7730 a mianowicie.
Kupilem ost i bylem bardzo z niego zadowolony po czy mchcialem wgrac polskie menu szukalem po tym forum czegos no i znalazlem (bynajmniej tak myslalem) poprostu sie zapedzilem i nie przeczytalem dokladnie i sciagnelem i wgralem softa z tego oto topicu:
http://www.bbpolska.org/v...730+polski+soft
Sprawa sie ma tak teraz ze telefon nie moze sie odpalic (gdy sie wlacza pojawia sie klepsydra tak jak by sie uruchamial po czym mam komunikat "Abort Exception / Reset") i nic nie moge zrobic shit + alt + del nie dziala nie resetuje sie nic... podlaczam pod USB komp w ogole nie wykrywa... jestem poprostu zalamny i nie wiem co zrobic do serwisu niema sensu dawac bo naprawa przekroczy wartosc telefonu.
PROSZE O POMOC!!!
Mialem inny problem.... ale chyba cos wtym stylu... z 8300
Wgrywalem sobie softa a ze kolega gral z boku w cs'a i dostal kolejnego heda wkurzyl sie i kopna noga.... wydarl kabel usb od komorki :)...
Tel sie odpalal... klpsydra potrafila sie krecic nawet 10 minut... po podlaczeniu tel nie swiecil a ikonka kolo zegara jak i w programie nie pokazywala ze polaczono + tel sie nie zaswiecal :)... wyjolem baterie... wlozylem... podlaczylem kabel i dalem "wykryj polaczenie" czy cos takeigo... za 4-5 razem dopiero przeszlo bez wywalenie bledu:) wgralem softa i ..!!!!!! nadal to samo :/ tel sie odpala ale wywala jakis ERROR :(
kilka prob podlaczeniem .. w zawansowanych wywalilem wszystko.. i wgralem softa :) tel przez nie rpzesadzam ponad 20 minut klapsydra..... ale odpalil! :) nie wiem moze ci to jakos pomoze....
Nie wiem nic nie udaje mi sie zrobic... gubie sie bo jestem zalamany;/
Prosze po danie linkow do softu i wszystkiego co potrzebuje bo nie moge nic znalesc;/ i napiszcie mi po koleii co mam zrobic bo juz szalu dostaje;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum