Zainstalowałem sobie najnowszy soft 4.5 jak w podpisie i z documents to go mam tylko worda i powerpointa, a brakuje excela. Mam coś źle zainstalowane czy excela w tej wersji jeszcze nie ma?
_________________ Blackberry 8120 4.5.0.37 z PL menu
Tu jest porównanie co wersji Standard oraz Premium i o otwieraniu załączników nie ma ani słowa jakby co.
Cytat
Premium Edition Adds:
Create new Word, Excel and PowerPoint files
Może to jest właśnie to. czyli oprócz tworzenia dokumentów, otwieranie załączników i edycja?
Edit:
Właśnie spróbowałem premium i tam też nie ma. Lipa.
A miało być pod os 4.5 i nie ma.
Ja moge powiedziec ze uzywadlem na BB Bold i dziala to okej, poza malymi ograniczeniami.
Mianowicie zeby stworzyc nowy dokument, musisz kupic pelna wersje, lub byc lekko sprytny ;] Najlepiej wtedy przezucic pusty dokument worda i excela do pamieci BB i juz nie trzeba kupowac upgrade!!!
Nie mozna kopiwac calych komorek, trzeba wejsc w nia zaznaczyc tekst i dopiero wtedy, co czasem jest troszke wkurzjace.
Szukanie czegos w excelu moze troszke trwac. (albo ja mialem za duze pliki ;]
Ale ja zrzucam to na karb braku "zlotej" (czyt. ostatecznej wersji softu), ja mam jedna z pierwszych 4.0.6.6.
_________________ I've been a weirdo every since the Doc said 'push'...
Witam a powieci mi dlaczego ja nie moge dzialac na tym programie pisze mi cos o blokowaniu przez firewalla? Dodam, ze dopiero dzis mam pierwszy kontakt z blackberry
Mógłby ktoś podać link do pliku? bo to co ma elmik w 1 poscie to jest 2 i 3 plik uszkodzony.
Ściągam 1, rozpakowywuje i jest ok. Ściagam 2 i 3, rozpakowywuję i pisze ze 3 pliki są uszkodzone;] Jest jakiś błąd CRC...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum