oj mam nadzieje że do letniej sesji zdążą :) bo jak na razie to oni wydają ten soft jak Blizzard Diablo 2 :P a poza tym sesja to drażliwy temat jak dla mnie :P
Witam
O ile się nie mylę to link niestety już jest nieaktualny ;(
Może ma ktoś inny działający, bo naszła mnie ochota wypróbowania tej bety no ale jak nie to będę zmuszony poczekać do premiery...a ona ciągle nie wiadoma ;)
Pzdr
Ja sie sporo dopytywałem o 4.3 i z tego co zrozumiałem to prace nad 4.3 zostały już dawno zakończone....ale soft 4.3 będzie dostępny tylko dla nowych telefonów. Tak wiadomość dostałem od ojca chrzestnego w RIMie :)
"Prace nad 4.3 zostały po prostu zakończone ponieważ 8120 i 8110 zakończyły cykl developerski.
Nastepy duzy release software'u dla wszystkich modeli to będzie właśnie 4.5 który wcześniej był oznaczony 4.3.1"
Z oficjalnych wiadomości to 4.5 został już na początku lutego wydany przez RIM do operatorów i oni teraz go testują sobie, a kiedy kto i na jaki model wypuści wreszcie to wydanie nie wiadomo.
BlackBerry: 8110
PIN: 2054C84B
Wysłany: 2008-04-02, 22:38
Niezłe wrażenie robi ten soft. Ciekawa rzecz z tym pulpitem - ta wersja L, choć fajnie jakby była opcja przywrócenia zwykłej, bo tyle ikon mi niepotrzebne, a i przyzwyczajony jestem. Za to foldery w aplikacjach to kosmos, super sprawa :) Tak samo nowe odtwarzacze i sama konfiguracja. Mam nadzieję, że do 8100 będzie bezproblemowa wersja finalna. Coś gdzieś czytałem o kręceniu filmików - będzie taka opcja, czy jednak nie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum