Wysłany: 2008-05-04, 20:25 Dioda cały czas się świeci!!
Witam. Po zainstalowaniu nowego OS (4.5 PL MENU) do Mojego BB 8100 zauważyłem pewien problem. Jak dostaję SMS-a i go nie przeczytam dioda miga mi na czerwono, jak już go przeczytam to cały czas mi się świeci, wylacza mi się dopiero jak wyłączam telefon, i tak samo jest z nieodebranymi połączeniami.
Proszę o jakaś pomoc, bo to już staje się wkurzające.... Świeci i świeci....
_________________ BB 8100 Pearl v4.5.0.18 z PL Menu
Wysłany: 2008-05-10, 19:42 Re: Dioda cały czas się świeci!!
lukash_serek napisał/a
Witam. Po zainstalowaniu nowego OS (4.5 PL MENU) do Mojego BB 8100 zauważyłem pewien problem. Jak dostaję SMS-a i go nie przeczytam dioda miga mi na czerwono, jak już go przeczytam to cały czas mi się świeci, wylacza mi się dopiero jak wyłączam telefon, i tak samo jest z nieodebranymi połączeniami.
Proszę o jakaś pomoc, bo to już staje się wkurzające.... Świeci i świeci....
Witam.Czy masz wlaczona diode LED w ustawieniach telefonu?Jesli tak to ja wylacz,ale sprawdz jeszcze ustawienia bo moze cos przeoczyles.Spraedze to u siebie i csprobujemy cos z tym zrobic.
4,5 to wersja beta, posiada sporo bledow.. miedzy innymi bledy w dzialaniu diody.. zazwyczaj pomaga wlaczenie i wylaczenie jej w opcjach ekranu/klawiatury
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum