a dlaczego jak probuje uruchomic DM do pojawia mi sie okno DM i od razu znika (w ciagu niecalej sekundy). mam Viste i probuje uruchamiac z roznymi trybami zgodnosci ale zawsze sie tak dzieje. Co mam zrobic?
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-07-28, 15:28
ogorator napisał/a
a dlaczego jak probuje uruchomic DM do pojawia mi sie okno DM i od razu znika (w ciagu niecalej sekundy). mam Viste i probuje uruchamiac z roznymi trybami zgodnosci ale zawsze sie tak dzieje. Co mam zrobic?
BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-08-13, 16:48
Tweedle napisał/a
I właśnie dlatego że są problemy z DM i Vista to w robocie do obsługi paletek mam starego laptopa z XP-kiem :)
Nie zgodzę się.
Na laptopie mam Vistę x32, na Desktopie Vistę x64 i na obu nie miałem najmniejszych problemów ani z Upgrejdem OS do BB ani z normalnym korzystaniem z DM.
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Witam,
jakby ktoś chciał Desktop Manager 4.6.0.6 (460_008_multilanguage.exe) z Media Managerem i Media Sync'iem to mogę wrzucić na polski serwer ftp z dobrym łączem
Pozdrawiam,
Marek
Witam, mam problem z tworzeniem kopii zapasowej swoich danych i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie. Początkowo myślałem, że wina leży po stronie DM i wystarczy zainstalowanie starszej wersji. Odinstalowałem, zainstalowałem wersję 4,2 SP1 i dalej dupa. Zaczynam robić kopię, dochodzi do "Calendar" i przy kopiowaniu"Receiving Phone Opitons" wyskakuje komunikat "The data was not recognized by the device". Każdorazowo przerywa tworzenie kopii a plik backup w ogole nie powstaje. Jest jakiś sposób na tą niedogodność? Z góry dziękuję za odpowiedź.
P.S. Jeśli temat ten był poruszony na forum to przepraszam, nie mogłem w ogóle tego znaleźć.
Kiedy robiłeś ostatni backup?
Może się coś pomerdało w danych, ja bym obczaił zmiany jakie wprowadziłem w międzyczasie i przywrócił opcję na której się wywala DM selektywnie ze starego backupa... (Tzn. wszystko pozostaje, tylko ze starego backupa "Kalendarz"). Coś mi się wydaje że to chodzi o alarmy kalendarza, przejrzyj wpisy. Sprawdź czy nie ma anomalii w rozmiarze bazy (Opcje>Stan>Prawoklik>Rozmiary bazy danych).
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Wyszła nowa wersja DM 4.7 szczegóły w pierwszym poście.
Jak komuś się uda ściągnąć to niech zrobi jakiś mirror, bo chyba za dużo osób chce i serwery nie dają rady.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum