Albo rozpakuj instalkę (znaczy jeśli to jeden exe) do jakiegoś osobnego folderu i dopiero później odpal setup.exe - ja miałem ostatnio zonka z instalatorem.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Znam ten błąd. Źle odinstalowana poprzednia wersja. Gdzieś na forum jest jak się pozbyć resztek zrejestrów po DMie. Ja to robiłem reinstala windy bo jeszcze nie było wtedy tego forum.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
BlackBerry: 8100
Wysłany: 2008-06-25, 14:17 Desktop manager chce pin i hasło - co mam zrobić?
Witam!
Pomóżcie, kolega przywiózł mi z UK BB 8100 (O2) i chciałem zdjąć simlocka i wgrać polskie menu. Nie mogę tego zrobić , ponieważ desktop manager prosi mnie o pin i hasło. Nie posiadam tego, a telefon był przez troche uzytkowany w UK. tym sposobem nie moge się do niego dostać.
przeglądałem Wasze posty, ale nic na ten temat nie znalazłem. jestem laikiem w tym, nie miałem wcześniej z tym styczności[shadow=darkred][/shadow]
Hmm, nie wiem czy ktoś też to odczuł ale ja mam problemy z wgrywaniem nowego softu na DMach 4.5 i 4.6.
Próbowałem raz na każdym z nich i podczas instalacji oba się zacieły przy robieniu backupa.
Poszedlem więc do innego kompa i zrobiłem upgrade na DM 4.3, który bez problemu i zająknięcia wgrał nowy system.
Przy czymś takim jak wgrywanie nowego softu najmniejszy błąd w trakcie może się okazać katastrofą, o czym wielu już się przekonało dlatego jestem zaniepokojony tymi 'zwisami'.
BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-06-27, 11:32
mrkubix napisał/a
Hmm, nie wiem czy ktoś też to odczuł ale ja mam problemy z wgrywaniem nowego softu na DMach 4.5 i 4.6.
Próbowałem raz na każdym z nich i podczas instalacji oba się zacieły przy robieniu backupa.
Poszedlem więc do innego kompa i zrobiłem upgrade na DM 4.3, który bez problemu i zająknięcia wgrał nowy system.
Przy czymś takim jak wgrywanie nowego softu najmniejszy błąd w trakcie może się okazać katastrofą, o czym wielu już się przekonało dlatego jestem zaniepokojony tymi 'zwisami'.
Ja już raz zostałem z urządzeniem bez wgranego żadnego softu, tylko u mnie okazało się, że przyczyną jest podłączenie urządzenia przez Hub'a USB ;)
Generalnie należy najpierw ręcznie zrobić backup urządzenia do pliku, a dopiero później wgrywać nowy soft z autobackupem, wtedy nawet jak się nie uda to możemy wgrać stary backup.
Też upgrejdy robię na starym DM.
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum