MM jest i muszę powiedzieć, że chodzi zdecydowanie szybciej niż 4.3 łączy się błyskawicznie, a kopie zapasowe są płynnie vizualizowane... Instalacja aplikacji jest ładniejsza, ogólnie polecam aktualizację!
Musiał zostac z poprzedniej wersji, bo u mnie też nie ma. Zresztą jest to ten sam kiepski Roxio.
Sam nowy DM za to godny polecenia. Nie dość że wszystko szybciej chodzi, począwszy od uruchamiania się i łączenia z telefonem po wgrywanie aplikacji - to jeszcze ładniej wygląda.
Zdecydowanie polecam!
Szybki, nawet bardzo. Zauważyłem wzrost o kilkadziesiąt procent w porównaniu z poprzednim DM, a na moim komputerze nawet kilkuprocentowe skoki prędkości są świętem (PIII 900MHz:))
App loader i backup działa ładnie. W okolicach środy przetestuję jak działa przenoszenie danych między terminalami, bo listonosz przyniesie mi wyczekiwane 8800 ;)
Serio taki rarytas? Po dokładniejszym sprawdzeniu to jest niby PIII 933Mhz, ale wszędzie pokazuje 900Mhz więc się przyzwyczaiłem. A dostałem go z całym "dobrodziejstwem inwentarza" bo mam dell`a optiplex z ww. prockiem.
No z rapidshare się ściągnęło w 5 minutek :)
Wygląd spoko ale wkurza mnie to że nie dodali obsługi aplikacji jad/jar.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Przesiadka między perełką a 8800 przebiegła bezproblemowo. Kilka kliknięć i wszystkie dane jakie miałem na 8100 są już na nowej paletce (teraz to słowo nabrało wyrazu;))
Co ciekawe - wyeliminowali błąd który powodował wywalanie się DMa po starcie (czasami musiałem włączać go kilka razy w różnych kombinacjach [z podpiętą jeżyną i bez] żeby zastartowało).
Teraz dopiero zauważyłem, że brakuje konfiguracji maila (BES). I nie można przeprowadzić aktywacji.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Generalnie nie widzę żadnych większych zmian w stosunku do wersji 4.5.
No dobra a pomiędzy 4.3 a 4.6 ogólnie poza tym, że nie ma Roxio, jest szybszy i nie ma aktywacji coś się zmieniło?
Ja tam chyba nie przechodzę na tego nowego. Jedyny plus to trochę szybciej, a ja i tak podpinam swoje BB do kompa tylko po udejt OS.
D4N napisał/a
a ja mam PIII 850 razem z HP Omnibook
A ja mam t9300 penryn
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum