pomozcie mam bb 7130v i mam problem ze sciagnieciem simlocka doszedlem do etapu wpsania mep2 wpisuje i nic czy zdjecie tego police costam pomoze? jesli tak to powiedzcie jak to zrobic krok po kroku bede naprawde wdzieczny
ok juz doszedlem do miejsca wpisania kodu ale jest problem z tym ze kod ma w sobie dwie litery i nie mam pojecia jak je wstawic... Jak ktos wie to niech mnie oswieci leonov mial ten sam problem i widze ze zarzucil dalsze proby walczenia z tym simlockiem i kupil uniwersal turbo sim... doszedlem do wniosku ze jesli nic w tym temacie nie zdolam wymyslec to takze kupie... jesli mozecie to ewentualnie doradzcie jakiej firmy jest pewna i dobra
[ Dodano: 2008-08-30, 20:51 ]
bo dostalem turbo sim razem z fonem ale jakas lipna byla bo w ogolnie nie zadzialal
[ Dodano: 2008-09-07, 01:16 ]
Ma ktos moze innego radera niz "PST_BlackBerry" jesli tak to bylbym wdzieczny za instalke albo link bo ten pst jakos mi sie nie sprawdza albo zczytuje tylko bbpin albo nie wykrywa uzadzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum