To od dawna dostępny programik na emule itd. który nie służy do ściągnięcia simlocka tylko do naprawy BB który nie chce się odblokować pomimo właściwego kodu (chodzi o simlock), podsumowując: ten programik nic nie robi.
To od dawna dostępny programik na emule itd. który nie służy do ściągnięcia simlocka tylko do naprawy BB który nie chce się odblokować pomimo właściwego kodu (chodzi o simlock), podsumowując: ten programik nic nie robi.
Rozumiem, że kupiłeś kod odblokowujący za ponad 100zł i teraz masz problem przy wpisaniu i do tego masz starszy model BlackBerry, bo inaczej ten plik nie będzie przydatny.
mam BB 7100 z którego wygenerowałem kod!!sciagałem simlocka a tu lipa!!czyzby furius mnie oszukiwał??teraz zczytałem tel code reader i wygenerował mi ten sam kod!!mam zablokowana siec a ten programik nie chce mi sie odpalic!
Jak już pisałem wcześniej ten programik jest bezużyteczny bo nie spotkałem się z tym żeby ktoś miał problem który ten program rozwiązuje.
Jeżeli masz już kod to wejdź w ustawienia i poszukaj jakiejś pozycji z literami "SIM", wejdź tam i na pustym ekranie wpisz "MEPD" (nie będą się pokazywać literki które wpisujesz), wyświetli ci się coś, wtedy wpisz "MEP2" i poprosi cię o kod i wpisujesz wtedy kod i gotowe.
TYle top tez wiem ale własnie o to chodzi ze juz nie moge wejsc wpisujac mepp2 bo siec mam zablokowana i mam takie pytannie czy da sie to jakos ominąc albo czy jest jakis program który by mi odblokował ten tel?
Próbowałem z czytać kod z 8700 za pomocą tego programu i nic cały czas jakieś dziwne błędy, co do zmiany sterowników to nie mam pojęcia czy istnieje taka możliwośc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum