mam dokladnie ten sam blad co MarcinKce. a do tego ie moge nigdzie znalezc starszej wersji mobipocketa. znalazlem jedna po niemiecku, ale po wykryciu terminala nie ma do wyboru instalacji mobipocketa. nie wime o co chodzi.
Ja mam problem z przesłaniem na BB 7730 książki o wielkości 1.38MB (First into Nagasaki - kupiona w 100% legalnie). Na Nokię E50 wchodzi bez problemów - na BB 7730 jest problem przy transferze :(
Czy ktoś jeszcze oprócz mnie ma problemy z Mobipocketem w postaci braku możliwości nawigacji i podglądu zakładek z trackwheela/touchballa pod OS 4.5?
W ogóle bardzo himerycznie zachowuje się ostatnio mój Mobi - zwraca błędy kiedy wychodzę czerwoną słuchawką, nie zapisuje pozycji czytania, tak że muszę pamiętać o wrzuceniu zakładki kiedy go wyłączam, normanie cuda-dziwy...
Dodam że reinstall nie pomaga. Firewall mam ustawiony prawidłowo... nic więcej mi nie przychodzi do głowy...
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum