a ja mam tak ze jak wysylam mms..to obok wiadomosci pojawia mi sie zegarek..i nie wiem o co chodzi..bo wczesniej mi wysylal..potem pojechalem za granice i od tego momentu przy mms wyskakuje mi symbol zegarka..zwalalem to na roaming a teraz jestemw Polsze i znow to samo..jest zegarek i nie hcce wyslac mms..cos ktos wie?
jakis wyobcowany albo obcy jestes..mowie ze w Polsze wczesniej wysylalem mmsy..pojechalem do irl..nie moglem juz wysylac i jak wrocilem do kraju to tez juz wracajac do rodzimego operatora tez juz nie moge wysylac..nawet wgralem najnowszys soft, ktory tam sie pojawil pare dni temu na bbpolska..i nic..kicha wciaz
no wiem o co chodzi..jak wysylam mms to obok wiadomosci pokazuje mi sie symbol zegarka wciaz..zmienialem kilka razy ustawienia apn..mms tez..ale tak czy inaczej dzieki
_________________ zby
kantona
BlackBerry: 8700g
Wysłany: 2008-10-07, 20:44
Ja już też ręce rozkładam. Mam bb 8700g + playa. Nie mam już simlocka, nowy soft wgrany, opera mini działa, gg działa, logicmail działa - tylko mmsy nie :(
Problem najprawdopodobniej wynika z tego, że sieć play nie ma(więc nie może wysłać) configa na BB, a apn dla MMS'ów nie dasz rady ustawić ręcznie. Ja tak mam w heyah niestety.
Trzeba walczyć! Nie można się poddawać. Spróbuj skonfigurować sobie BB wysyłając pakiety ustawień ze strony play. Może wejdzie jakoś. Ja też kombinuje co zrobić z tymi mms'ami ale na razie lipa.
BlackBerry: 8100
PIN: 250C674F
Wysłany: 2008-10-11, 19:27
może i przyjęe, ale równie dobrze mogło trafić w próżnię. Jak dzwoniłem do BOK za czasów korzystania z heyah to dowiedziałem się tylko tyle, że panienka podała mi standardowe ustawienia APN, hasło etc. i na tym się skończyło, bo oni nie mają u siebie obsługi bb i nie będą mieć więc mi nie pomoże
_________________ Odkąd wprowadzono pilota, dzieci stały się nie potrzebne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum