Niestety do przetestowania pozostaje tryb multiplayer po bluetooth ponieważ na telefonie który mam pod ręką ta gra nie ruszyła
W paczce także plik jar z grą.
Testowane na 8100 oraz 8300
Załączone gry są w pełni kompatybilne
8100 Skonwertował dla nas kolega mrkubix :)
Dla 8300 OK - Q BACK - P
Dla 8100 OK - QW BACK - OP
oh my goodness.. ja jestem wielbicielem petanki. Gram w bule w realu... jak pojdzie na 8310 to Cie ozłoce (tzn pójdzie jak pójdzie, ale jak się da grać...)
Kiedyś też miałem okazję zagrać w bule na żywo, swoją drogą świetna zabawa :)
Gra odpala na fullscreen na symulatorze 8300 więc powinno ruszyć u Ciebie Ruli :)
Spróbowałem sparować z nokią 5200, generalnie serwer musi być na innym telefonie, to tak jak z odbieraniem plików, telefony się widza w grze, ale podczas łączenia wyskakuje error, może z innym telefonem się uda, będe jeszcze próbował na innych.
Jest to ostatno moja ulubiona gierka...
Dodaje wersje dla Perełki z dostosowanym ekranem i zmapowanymi klawiszami, nareszcie można wcisnąć Replay w trybie Challange.
lukas, a ty cwaniaczku... najblizej masz.
Ja proponuje Piątek - geometryczny środek Polski.
Oczywiście poważnie rzecz ujmując ja się piszę na spotkanko niezależnie od miejsca....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum