Tak sie zastanawiam, czy teraz jak już mam ten firmware, dzięki któremu działa mi bb browser, moge jakoś ściągać maile z pdfami i je zapisywać, tak żebym mógł sobie je otwierać, czy bez bisa lub besa pdfom nie podołam Próbowałem przerabiac je sobie mobipocketem na ebooki, ale jak jest jakis troche bardziej skomplikowany to errory wychodzą
To dla mnie bardzo ważne, jeśli macie jakiś pomysł, to pomóżcie.
ps eofficem też sie nie da otworzyć pdfa, jeśli nie jest załącznikiem.
sprobuj... u mnie nie moge zainstalowac na bb... wyskakuje blad niezgodnosci.. ze niby nie na moj device.. ale program fajnie sie prezentuje zarowno na bb jak i to co instalujemy na kompie
edit: zainstalowalem :D teraz sie pobawie i zdam relacje czy dziala
dziala super! szybko i sprawnie.. teraz przydaloby sie troche wiecej pamieci bo 32mb to jednak malo.. myslalem ze jak nie uzywa sie mp3 to to spokojnie wystarczy.. jednak sam system wazy chyba troche za duzo...
No wiadomo że mobipocket kozaczy, ale jak sobie wgrywam pdfa z całkami albo inną wyższą matmą to mi wyskakują błędy. Mobipocket jest dobry tylko jak masz sam tekst, ewentualnie obrazki.
no wlasnie z obrazkami tez mam problem...mam tylko tekst...ale w sumie ultimatum bourne'a da sie czytac bez obrazkow;) jak cos to czekam na jakies propozycje firmware'ow do otwieraznia obrazkow tudziez edycji np wordow:) i dzieki z gory
Hmm, zakładając, że masz najnowszego mobipocketa, to tworzysz sobie plik worda, wklejasz do niego przykładowy obrazek, zapisujesz. Teraz otwierasz mobipocketa na kompie, robisz import office document, zaznaczasz nasz pliczek i co? Nie skonwertuje Ci z obrazkiem??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum