Nie będzie łapać polskich sieci ja ostatnio kupiłem telefon z USA sayno czy jakoś tak bardzo fajny telefon tylko jest mały problem nie ma slota na kartę sim i nie ma polskiego zakresu częstotliwości :/ noo ale za to ma 1gb wbudowanej pamieci :)) to ożywam go jako MP4 :D:D
Nie będzie łapać polskich sieci ja ostatnio kupiłem telefon z USA sayno czy jakoś tak bardzo fajny telefon tylko jest mały problem nie ma slota na kartę sim i nie ma polskiego zakresu częstotliwości :/ noo ale za to ma 1gb wbudowanej pamieci :)) to ożywam go jako MP4 :D:D
To nie jest tak ze telefon ze stanów u nas nie będzie działać, z tego co piszesz kupiłeś telefon na sieć CDMA (bez slotu na kartę) a ta sieć u nas nie pracuje, ale w stanach także jest sieć GSM z której telefony u nas będą działać, ludzie nie piszą tego i nabierają ludzi na allegro. Przed kupnem warto zapytać, czy ma slot na karte.
wiedziałem że nie będzie możliwości używania go w polskiej sieci :D:D ale za 20 zł kupić telefon z aparatem i 1gb wbudowanej pamięci :DD: tuż to grzech nie kupić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum