no, wróciłem i poprawiłem wynik... 9085 pkt na 16 lvl ale już nie wytrzymałem, kiedy ta wielka kupa "metalowych" klocków zaczęła na mnie opadać ;D Pozdro...
hmmm a ja mam 10270 dalej na 16 levelu... czy na kolejnych dwoch jest malo klockow?
nie moge poradzic sobie z tym 16 ;)
na 17 i 18 levelu klocków nie jest mało (z resztą na 18 poległem )
ilość punktów jest zależna nie tylko od ilości rozbitych klocków, ale też od ich sposobu rozbicia:
- uderzenie kulką - 10 pkt.
- laserem - 20 pkt.
- bombą - 20 pkt.
- rakietą - 50 pkt.
dodatkowo za każdy złapany, niebieski, spadający klocek dodaje 50 pkt.
jeżeli złapałeś więcej niebieskich klocków i np. więcej ode mnie grzałeś z lasera, to będziesz miał więcej punktów na 16 niż ja na 18 levelu
ilość punktów jest zależna nie tylko od ilości rozbitych klocków, ale też od ich sposobu rozbicia:
- uderzenie kulką - 10 pkt.
- laserem - 20 pkt.
- bombą - 20 pkt.
- rakietą - 50 pkt.
dodatkowo za każdy złapany, niebieski, spadający klocek dodaje 50 pkt.
U mnie jest inaczej!:
kulką 10 pkt
laserem 10 pkt
bombą 15 pkt
rakietą 50 pkt
i za bonus 50 pkt!
- liczy po 10 pkt. za każdy z dwóch wystrzelonych laserów (jeżeli trafisz tylko jednym to masz 10 pkt.)
- co do bomby to nie mam pewności, ale w moich wynikach nigdzie na końcu nie pojawia się cyfra 5
pozdrawiam
P.S.
mój aktualny wynik wynosi: 12660 pkt. na 23 lev.
liczy po 10 pkt. za każdy z dwóch wystrzelonych laserów (jeżeli trafisz tylko jednym to masz 10 pkt.)
U mnie za każdy trafiony daje 5pkt czyli w sumie 10 pkt!
A za Bombę daje 15 pkt, ale nie wiem czy jest jakaś zależność między zdobytą ilością punktów, a zestrzelonych klocków... pozdro...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum