Wysłany: 2008-01-19, 16:52 BRAKUJACE OPROGRAMOWANIE w BB 8310Curve?
Od kilku dni jestem posiadaczem BB 8310 Curve. Podobno ma GPS, podobno przegladarke, podobno tez mapy.
Moj problem polega na tym, ze nie wiem jak to znalezc(tudziez skonfigurowac).
Czy to oprogramowanie znajduje sie juz w telefonie, czy nalezy jej jakos dodatkowo sciagnac? Nie wyswietla sie jakakolwiek ikona sygnalizujaca o istnieniu takiego oprogramowania.
Jesli ktos wie, to prosze o instrukcje co zrobic zeby to poprawnie funkcjonowalo
szczegolnie wymienione 3 funkcje.
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-01-19, 18:16 Re: BRAKUJACE OPROGRAMOWANIE w BB 8310Curve?
cerano napisał/a
Od kilku dni jestem posiadaczem BB 8310 Curve. Podobno ma GPS, podobno przegladarke, podobno tez mapy.
Moj problem polega na tym, ze nie wiem jak to znalezc(tudziez skonfigurowac).
Czy to oprogramowanie znajduje sie juz w telefonie, czy nalezy jej jakos dodatkowo sciagnac? Nie wyswietla sie jakakolwiek ikona sygnalizujaca o istnieniu takiego oprogramowania.
Jesli ktos wie, to prosze o instrukcje co zrobic zeby to poprawnie funkcjonowalo
szczegolnie wymienione 3 funkcje.
Witam na forum,
- po pierwsze przyczyna może być najprostsza, zobacz czy aplikacje nie są po prostu ukryte w menu. Naciśnij alt + "menu" i zaznacz pokaż wszystko.
- jeżeli nie pomoże spróbuj przeinstalować OS, być może aplikacje nie są zainstalowane (przy upgradzie/reinstalacji będziesz miał możliwość wyboru elementów firmwaru do zainstalowania).
albo moga byc pochowane w jakims folderze...
co do gps to ma wbudowanego, ale dziala na mapach blackberry, nie orientuje sie czy mozna sciagnac jakis soft na polske
_________________ I've been a weirdo every since the Doc said 'push'...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum