WItam!mam problem z BB!sciągłem simlocka z BB i nie mam zasiegu!wszytsko jest dobrze oprcz tego ze po sciagnieciu siec jest nieaktywna i nie moge złapac zaisegu!!Pomocy!
zaraz sprawdze bo nie wiedziałem ze takie cos trzeba zrobic!Dziex!!i jeszcze jedno pytanko!!w BB 7100 chciałem sciagnac simlocka!!wpisuje mepd,pojawia sie wszystko tak jak powinno ale nie moge wpisac mep2/mepp2!jaka moze byc tego przyczyna?
Hmm w sumie dziwne, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to może te w których nie wchodzi nie mają simlocka? Wiem banalne ale trzeba probować wszystkich możliwości.
No troche banalne ale w niektórych własnie juz nie było simlocka a w niektórych jest ale nie mozna wejsc!w innych znowu moge wejsc i wpisuje im kod sciagniety przez fourious i pisze ze code error please wait!
Wina softu raczej to nie jest, choć może jakieś starsze wersje miały problem z dostępem do pamięci niskiego poziomu i nie można ściągnąć sima, dla pewności może spróbuj zaktualizować soft, raczej nic nie da ale nie zaszkodzi spróbować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum