Jazux.. spokojnie...
Nie jestem geniuszem... wiem ze alx sie przez DM'a rzuca tylko nie wiem co z tym jadem... wrzucilem do folderu bb na komie, ale nie wiem dalej jak to mam zaistalowac gdzie mam szukac tych plikow.. mam ten telefon nie dlugo.. i nie znam sie na nim dobrze.. myslalem ze to forum jest po to zeby w razie potrzeby ktos bardziej kompetentny wytlumaczyl mniej kapujacemu o co chodzi i jak trzeba zrobic zeby dzialalo... Przepraszam za moja namolnosc ale mialem nadzieje ze jak o cos zapytam to ktos wytlumaczy co i jak.. (w sumie wyjasniles.. tylko w "nie ladny sposob". mimo all dzieki... =[
_________________ "nie pytaj, tego nie wie nikt, bo nikt nie wie tego, ze mam cos czego nie masz ty..."
Wrzucasz np na kartę pamięci stwórz sobie folder "Gry,programy" następnie wchodzisz na multimedia i naciskasz przycisk funkcji i tam masz explore\przeglądaj tam wchodzisz w kartę pamięci wchodzisz w folder gry,programy szukasz pliku którego chcesz zainstalować klikasz na niego i bierzesz download...
PS. Dzieki mavic.. to sie nazywa wyrozumialy czlowiek =P zrobilem tak jak napisales i sobie juz gram =]
P.S.2 sorry za moje uchybienie.. nie doczytalem poprostu.
_________________ "nie pytaj, tego nie wie nikt, bo nikt nie wie tego, ze mam cos czego nie masz ty..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum