Wysłany: 2008-10-01, 21:36 Re: Bold w Polsce??? takie rzeczy to tylko w........
Bolda można już kupić w Polsce! Warszawska firma Bajtel stała się dystrybutorem i oni sprowadzili już pierwszą partię, która rozeszła się ponoć jak świeże bułki. www.bajtel.pl
a teraz ciekawostka, kto zgadnie ile sztuk bolda dostał Centertel przy pierwszym zamówieniu (tzn ile zostało do sprzedaży dla agentów / przedstawicieli po tym jak panowie z centka wzieli "kilka" sztuk dla siebie)???
Oto drobna podpowiedz.
Liczba, o której mówimy jest większa niż 4 a mniejsza niż 6.... i żeby była jasność: mówimy o sztukach a nie o np tysiącach :)
Taka dostępność sprzętu połączona z durnowatą polityką sprzedaży i wymaganiami opka co do sprzedawców sprawia tylko jedno, że każdy sprzedawca omija bb z daleka.
Całe szczęście że są tabuny upierdliwych klientów, którzy chcą mieć Bolda... to nic że chodzą na czworakach, jedzą surowe ryby i z dziwnym wyrazem twarzy mówią "my preciousssss..."....
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Może zadzwoń *800 i pod chyba czwórką połącz się z konsultantami od usługi Blackberry. Może dzwonisz po prostu do ogólnego BOK, a tam mało kto wie co to jest BB. Z tego co piszesz, skoro ci proponują Navifon, który nie działa w ogóle w telefonach Blackberry..
No niestety dzwoniłe pod *800 i wiedzą ze jest ale informują ze powinienem miec kody i aplikacje a niczego przy podpisywaniu umowy nie dostałem. W naviexperce dostałem info ze tylko orangre udostępnia oprogramowanie a konsultant w orange po konsultacji z *800 powiedział ze niema nigdzie procedur do tej oferty i moge otrzyma navifona. Cyrk delikatnie mówiąc.
wiciu, według odgórnych ustaleń aplikacje NaviExpert i klucz licencyjny do niej ma obowiązek dostarczyć Ci sprzedawca/salon/przedstawiciel u którego kopiłeś BOLDA.
BOK nie będzie odpowiadał za dystrybucje aplikacji oraz kodów licencyjnych.
wiciu, według odgórnych ustaleń aplikacje NaviExpert i klucz licencyjny do niej ma obowiązek dostarczyć Ci sprzedawca/salon/przedstawiciel u którego kopiłeś BOLDA.
BOK nie będzie odpowiadał za dystrybucje aplikacji oraz kodów licencyjnych.
konsultant (sprzedawca/salon/przedstawiciel ) własnie na razie nie ma procedur do tej oferty (naviexpert) wiec ne wie jak i co ma robic. to ja czekam aż sie dowie
Po dzisiejszych (2008-10-02) konsultacjach z innym przedstawicielem powiedziano mi ze do BB usługa nawigacji nazywa się NAVIFON pod nią kryje się producent naviexpert. Ale ile jest w tym prawdy to nie wiem.
ps Może ktoś zna jakąś aplikacje do nagrywania rozmów telefonicznych na bb
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum