Wywal oprogramowanie BlueSoleil, przerób oryginalny microsoftowski ster BT ( opis tu ) i używaj oprogramowania producenta telefonów do wymiany plików ( BB - DM, nokia - NokiaPCSuite itp.). Ja tak zrobiłem i wszystko działa(ło) we wszystkie strony.
alien125, Niestety nic z tego :o( .Ale zrobiłem coś innego. Zainstalowałem nowe stery Bluesoleil 6.2 i przez nie chodziw dwie strony czyli OK.Ale chciałbym jeszcze żeby Telef. łączył sie też z programen od paletki czyli DM. Niestety w sekcji Ustawienia połączeń nie można ustawić Bluta a jedynie przez USB.
Zainstalowałem nowe stery Bluesoleil 6.2 i przez nie chodziw dwie strony czyli OK.Ale chciałbym jeszcze żeby Telef. łączył sie też z programen od paletki czyli DM. Niestety w sekcji Ustawienia połączeń nie można ustawić Bluta a jedynie przez USB.
--->>>
alien125 napisał/a
Wywal oprogramowanie BlueSoleil, przerób oryginalny microsoftowski ster BT ( opis tu ) i używaj oprogramowania producenta telefonów do wymiany plików ( BB - DM
To jest jedyny sposób żeby działało połączenie BT w Desktop Managerze - wywalenie BlueSolei i jazda na sterownikach z Windy.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum