juz dziala! :) swietna sprawa.. ale mam prosbe.. do tych ktorzy mapuja klawisze zeby przerobic tak zeby q i p byly funkcyjnymi.. bylbym bardzo wdzieczny...
Mam pytanie. Mam podobny problem jak mial emucap BRC laczy mi sie z komputerem ale po chwili rozlacza sie i wyskakuje "Exeption! Can't send data to PC: java.io.IOExeption:flush error/a: errno=-1". Juz dlugo nad tym siedze i nie mam pomyslow co jest nie tak. Czy ktos wie co jest nie tak???
mi wywala praktycznie we wszystkim poza kontrola kursora.. czasami wytrzymuje dluzej czasami krocej.. jak jest ustawione na kontrole kursora to nie wywala wcale! ;) jesli uzywasz bluesoilsa czy jakos tak to musisz miec w settings ustawione na COM w telefonie..
No wlasnie jak nie mialem ustawionego coma w telefonie to wogole sie nie laczyl i tak uzywam blusoila... A moze znacie jakis programik na jave ktory mogl by zastapic BRC bo z tego co czytam na forach to on bywa bardzo problematyczny...
Program zapowiadal sie rewelacyjnie
sa problemy: wylogowuje uzytkownika, rozlacza i pisze o wersji demo.. muli telefon..
jak ktos znajdzie jakis odpowiednik tego prog. to piszcie =D bede skonny kupic w pelni dziaajaca wersje =]
pzdr
_________________ "nie pytaj, tego nie wie nikt, bo nikt nie wie tego, ze mam cos czego nie masz ty..."
Jest wersja 4.0. Działa dobrze z wyjątkiem obsługi klawiszy dla bb.. przydało by się zmapować.. Jak będę miał dużo niepotrzebnego czasu to spróbuję tego dokonać..
[ Dodano: 2008-08-17, 01:22 ]
Jak obiecałem tak zmapowałem
W archiwum daje oryginalny, niemapowany brc_40.jar, mapowany pod 81xx brc_40_8100.jar oraz mapowany pod 81xx brc_40_new.cod wraz z brc_40_new.alx czyli pełen zestaw.
Prog trochę zamula ale dzięki mapowaniu da się korzystać z wszystkich jego funkcji( także myszki przy użyciu klawiatury numerycznej. Softkey'e pod "qw" i "op".
Co tu więcej pisać.. Sami testujcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum