witan
od pewnego czasu nie moge sie polaczyc,przeslac,odebrac pliku poprzez bluetooth. pokazuje mi wprowadz haslo dla uzytk. wpisuje rozne hasla ktore znam i kolega odbierajacy plik wpisuje to samo i nie mozna sie polaczyc ":| pomocy
Jeżeli dobrze pamiętam to po wprowadzeniu hasła w obu telefonach spróbuj wysłać plik z Blackberry na drugi telefon, przy wysyłaniu wybierz z listy telefon kumpla z którym wcześniej się połączyłeś. A jeżeli chcesz odebrać coś za pomocą bluetootha to wchodzisz do Multimedia i z menu wybierasz odbierz korzystając z bluetootha.
Pozdro.
PS. chyba że nie o to pytasz, bo nie masz postawionego pytania...
to to wiem:)o to chodzi ze nie moge sie polaczyc! wpisuje kod on ten sm i-nie mozna sie polaczyc/poza tym wiem ze jesli odbieram plik robie opcje-odbierz...ale nie wiem co jest grane;/
mam dokladnie ten sam problem tylko wyjatek jest taki iz udalo mi sie zrobic tak zeby qmpel wyslal mi piosenke ale robilem to ponownie w ten sam sposob i nie da sie ;/ tak jak by tylko niektore piosenki mogly byc przesylane :|||
no niestety do tego juz sam doszedlem ;/ ustawilem na 15 mb ;/ i nadal jest to samo :| jakis zjebany ten moj bb :Phmm lubie bawić się nim szuka eh ;/ ale to nie takie proste jak by mogło się wydawać :/ może coś jeszcze mi podpowiesz? aa i jeszcze jedno zapytanie mam he nie mam pojęcia jak ustawić melodie do sms:D mam tylo plum i to wszystko ;;//
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum