Wysłany: 2008-10-08, 22:10 bluetooth bold i SE k600
zmienilem tel z SE k600 na bolda
chcialem skopiowac kontakty i inne pierdoly z k600
do bolda przez bluetooth
ale jak usiluje wyslac cokolwiek z jednego do drugiego wyskakuje mi info ze nie mozna
nawiazac polaczenia
co to mowe byc?
Łatwiej niż kombinować przez BT byłoby zrobić to via PC i MS Outlook.
Ale jeśli już koniecznie musi być po BT, to zawsze przy dbieraniu musisz w BlackBerry uruchomić funkcję odbierania, bo inaczej nic nie prześlesz (nie jestem pewien czy wizytówki w ogóle da się przesyłać via BT). To dlatego BT w BlackBerry jest na maksa bezpieczny, ale też na maksa upierdliwy i nieporęczny.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
pwoeim szczerze ze nawet nie chodzi mi o kontakty co o zdjecia filmy itp. a w eryku padlo cos i nie moze sie z kompem poprzez kabel komunikowac a w BB funkcje odbierania mam uruchomiona
dzieki zadziałało dziwne to troche ale najwazniejsze ze dziala jednej rzeczy jeszcz enie moge zrobic mianowice skopiowac na raz calej ksiazki telefonicznej ale z tym to juz inaczej dam sobie rade pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum