Ma ktoś może z tym doświadczenie. Kupiłem usługę Blueconnect. W laptopie działa bez problemu. Wkładam SIM do BB i przeglądarka pisze że brakuje jej "service book entry". Próbowałem tego żądać przez host coś tam i wysyłać z era.blackberry.com ale nic nie przychodzi. No i nie wiem co zrobić
Pan z BOA Ery powiedział mi źe blackberry może działać tylko na APN era.blackberry.com a nie na APN erainternet. w zwiazku z tym zeby dzialal mi BC musze dokupic za 61 zlotych usluge blackberry
Pan z BOA Ery powiedział mi źe blackberry może działać tylko na APN era.blackberry.com a nie na APN erainternet. w zwiazku z tym zeby dzialal mi BC musze dokupic za 61 zlotych usluge blackberry
Pan z BOA Ery nie ma bladego pojęcia jak i cała reszta panów i pań tam zatrudnionych i wątpie aby ktokolwiek z nich trzymał w ręku jakikolwiek BB.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum