Zauważyłem na forum kilka błędów....mianowicie nie można dostawać szybko postów chodzi mi o to ze muszę chwile odczekać po dodaniu wcześniejszego posta następne to że czasami nie odznacza mi ze przeczytałem posta/temat trochę denerwujące....
I Jeszcze APELUJE żeby wszyscy użytkownicy używali języka polskiego...przyłączmy sie do akcji BYKOM STOP !!!!!!
A i przydało by sie jeszcze ostrzeżenia dla użytkowników za łamanie regulaminu (na początku jakieś tylko ostrzeżenie później ban na pisanie a później ban na forum:) jakieś ciekawe rangi....
siemka
zgodnie z sugestiami zmiejszyłem antyfloda do 10 sekund.
Mam nadzieję, że nie znajdą się dowcipnisie, którzy będą to chcieli wykorzystać w głupi sposób.
Co do odznaczania postów przeczytanych, to rzeczywiście w wątkach których ilość postów nie mieści się na jednej stronie, trzeba po otworzeniu chwilę zaczekać.
Obudowa jest bardzo podobno do 8100 klawiatura sie troszkę rożni(jak dla mnie jest lepsze klawisze z słuchawkami klawisz funkcji i powrotu jest wyraźnie większy...
z lewej strony mamy wejście mini USB gniazdo słuchawkowe Jack3.5 mm (zwykłe słuchawki z Mp3 działają bez problemu) następne co jest dla mnie jednym z lepszych pomysłów jest slot na kartę pamięci żeby włożyć/wyłożyć baterie nie trzeba już wyciągać telefonu nawet nie trzeba go wyłączać po lewej stronie jest jeszcze dodatkowy klawisz który możemy soba sami ustawić co ma on włączać.
troche dlugie zdanie ;) nie chce byc upierdliwy....ale jesli chcesz wymagasz juz od kogos cos to najpierw od siebie zacznij....
sanchoo, sora ale moim zdaniem przesadzasz przecież jest napisane że pisałem na szybko....a mi nie chodzi o interpunkcje chce zebyście pisali chociaż z minimum z ortografi języka polskiego !!
hmm wydaje mi sie, ze w takim razie nie powinieneś używać tego baneru "Bykom-stop" bo co to oznacza "zgadzam sie z tym i afiszuje, lecz nie do końca się sam do tego stosuje?". Pod tym banerem jest taki szary napis "poprawna pisownia" ;) Na J.polskim interpunkcja jest uznana jako błąd przynajmniej tak było w mojej szkole:).... przesadzam?? Fajnie, że chcesz wpłynąć na pisownie niektórych internautów ale szczerze jak zobaczyłem twojego posta i pod spodem "BYKOM-STOP", zaśmiałem się :)
Skończmy dyskusje,o ten temat został otwarty w innym celu.
Wesołych! :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum