BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-12, 13:32 Błąd "907 Invalid COD"
Witam,
Chciałem wgrać nowy temat który jest w pliku *jad. Skopiowałem ten plik do pamięci telefony do katalogu jaki stworzyłem. Po kliknięciu na niego otwiera mi sie okno pobierania. Kiedy wybiore Pobierz otrzymuje taki komunikat: "Pobieranie nie powiodło sie" wybierajac szczegóły jest "907 Invalid COD Nie odnaleziono pliku"
Proszę o pomoc co powinienem zrobić. Czy coś źle robie?
Sorry, ale ja nie mogę do końca skumać.
Do tej pory próbowałem skopiować plik .jad na kartę mikroSD, następnie za pomocą multimedia - przeglądaj - ładowałem plik - próbowałem ściągać z netu. Właśnie wyskakuje mi błąd "Pobieranie nie powiodło sie" wybierajac szczegóły jest "907 Invalid COD Nie odnaleziono pliku" . Nie wiem o co chodzi z tym: "Wysłałem sobie link http://blueroomsolution.c...heme_BeBold.jad do telefonu. Następnie otworzyłem link z emaila. Wszystko się ściągnęło".
Proszę o pomoc.
Tak dużo plików .jad jest w necie a mi nic nie wychodzi.
Proszę o pomoc.
Pozdro. marshand.
_________________ "Człowiek to nie tylko mięso i kosci, a także trochę wody.
Tę niezwykłą strukturę napędza duch, który po śmierci żyje dalej"
jesli jeszcze nie doszliscie do tego ze prawie kazdy pliczek OTA mozna zainstalowac bez potrzeby wchodzenia na neta z bb
sciagamy plik .jad otwieramy w notatniku patrzymy jakie koncowki maja pliki .cod i wpisujemy zamiast koncowki .jad i sciagamy .cod na dysk teraz juz javaloader i wysylamy wszystko naraz sciagniete na hdd .cod do bb
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-15, 23:37
Marshand. Więdz ja to zrobiłem tak poprostu nie ściągałem pliku *.jad na kompa a póżniej kopiowalem na BB za pomocą Desktop Managera tylko link gdzie się znajduje plik do tego pliku http://blueroomsolution.c...heme_BeBold.jad wysłałem sobie na emaila. Następnie kliknołem na link w wiadomość bezpośrednio na BB. Pożniej już wszystko się pobrało i zainstlowało.
ink gdzie się znajduje plik do tego pliku http://blueroomsolution.c...heme_BeBold.jad wysłałem sobie na emaila. Następnie kliknołem na link w wiadomość bezpośrednio na BB. Pożniej już wszystko się pobrało i zainstlowało.
Powitanko.
Dzięki wielkie za rady.
Poradziłem sobie inaczej, szybciej.
Polecam.
Pozdro.
_________________ "Człowiek to nie tylko mięso i kosci, a także trochę wody.
Tę niezwykłą strukturę napędza duch, który po śmierci żyje dalej"
Fajny temacik , mam jednak mały kłopot , na ekranie wyświetla mi tylko cztery ikony , zamiast reszty jest tylko czarne tło , wiecie jak temu zaradzić ?
Nawet na pewno.
W pustym miejscu znajduje się ikona aplikacji, której nie posiadasz. A jak jej nie ma, to się zgodnie z pokrętną logiką nie wyświetla...
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Ale ja sie z tym nie zgodze...
Posiadam obie te funkcje i jakims dziwnym trafem mi tez nie wyswietlalo... Nawet wtedy jak mialem BIS'a jak i teraz gdy go nie mam...
_________________ BlackBerry® 8300 T-mobile + 4GB MicroSDHC
OS 4.5.0.93 (2.7.0.81)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum