Witryna blackberrysync opublikowała zmyślne fotki nadchodzącego modelu Thunder (9500).
Co prawda jest to pewnie śmiała wizja artysty, ale miło pomarzyć, zwłaszcza myśląc o samym tylko wyświetlaczu 360*480
I o to własnie chodzi telefonik bardzo ładny i 1000 razy bardziej mi sie podoba od iphona.Tylko ciekawe jaka cene za niego zaproponuja...ale znając zycie nam zwykłym zjadaczom chleba na niego bedziemy musieli troche poczekać.
Jest to pierwsze urządzenie ze stajni RIM oparte w całości o dotykowy interfejs użytkownika. Na jego potrzeby opracowano od podstaw specjalną wersję systemu operacyjnego.Nowy model BlackBerry posiada 2,5-calowy ekran o rozdzielczości 360 x 480 pikseli wyświetla 65 tys. kolorów. Podobnie jak w nowym produkcie Apple, tak i tutaj pojawia się GPS, EDGE i HSDPA. jesli jest juz taki temat prosze o usuniecie
ja sie telefonow bez full-qwerty-keybord nie czepiam
Dla mnie inne nie istnieją...
No bez przesady! Nikt mnie nie zmusi żebym trzy razy klikał aby mi jedna literka wskoczyła, toż to palce zużywa... nie mówiąc o klawiszach... ;p
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum