BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-07-15, 07:17
Telefon telefonem, ale apeluję o używanie opcji "szukaj". Zapodałem już kiedys taki wątek:
http://www.bbpolska.org/b...9500-vt1733.htm
i tym bardziej mnie irytuje tworzenie nowego tematu zupełnie "od czapy". Przez takie coś ma się wrażenie pisania "na wiatr", co oczywiście zniechęca (przynajmniej mnie) do czegokolwiek.
Smartphone BlackBerry Thunder w wersji a’la iPhone wejdzie do sprzedaży we wrześniu tego roku. Thunder będzie miał tylko cztery klawisze, a zamiast klawiatury zobaczymy prawdziwy touchscreen.
Telefon dostępny ma być w Stanach Zjednoczonych wyłącznie w sieci Verizon. W Europie natomiast będzie go można kupić w Vodafone. Ma obsługiwać sieć 3G i HSDPA. Więcej szczegółów technicznych na razie nie zdradzono, a to co widzimy z prawej to photoshopowy mock-up wyglądu telefonu, który jak widać bardzo przypomina iPhone, notabene przyczynę swojego zaistnienia.
BlackBerry Thunder sprzedawane będzie prawdopodobnie jako BlackBerry 9500.
Z recenzji wynika że to urządzenie z najlepiej dopracowaną funkcją dotykowego pisania jaka opuściła taśmy fabryczne. Ponoć lekko wibruje podczas pisania, tak że od razu wiadomo, że klawisz "zaskoczył".
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum