Wysłany: 2008-04-06, 16:15 BlackBerry Simulator Brak Polaczenia z Internetem
Dzien Dobry Witam Mam Problem. Dostalem od Dobrego Znajomego Blackberry 7230. znalazlem na Forum ze mozna zgrywac zdjecia i midi na BlackBerry simulator moj konkretny model z softem sciagnelem i zainstalowalem i takze MDS Simulator i tu jest problem wlaczam najpierw MDS simulator Wyskakuje Okienko Dosowe i tam pokazuje informacje nastepnie wlaczam BlackBerry Simulator moj konkretny model i kiedy wchodze w browser wpisuje adres caly czas mam Requesting zero polaczenie z internetem niewiem co jest nie tak poradzcie cos Pozdrawiam
Troszkę nie rozumiem co konkretnie włączasz, ale tak przez Blackberry Simulator nie połączysz się z internetem tak one już działają. Nie wiem po co Ci MDS jak rozumiem Mobile Data System. A wgrywanie zdjęć i midi to jak już to Desktop Managerem.
Ok juz sobie poradzielm to jest stary sprzet nie ma on softu 4.2 a i mam jeszcze jedno pytanie czy dzialaja na nim motywy bo jest opcja themes ale jak wgrywam motywy z neta to nie chulaja probowal ktos wgrywac motywiki na ten model
dołączam się do kolegi odnośnie tematów w 7230, wie ktoś może jak sprawić aby działały??? po wrzuceniu na telefon, ten ich nie widzi, a pobierałem temaciki właśnie do mojego modelu.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum