BlackBerry: 8300
Wysłany: 2007-06-04, 06:56
Jest sporo zachodnich stron zdejmujących simlocka kodem, ale jest to bardzo droga impreza zaczynająca się o d 30-40 $ w górę. W Polsce nie znam nikogo zdejmującego je.
Ze względu na dziwną przypadłość podczas ładowania dogadałem się z osobą od której kopiłem mojego BB i zwruci mi część kasy, Porhinio mugłbyś mi podesłać jakieś linki gdzie mugłbym ściągnąć tego simlocka ?
porhinio napisał/a
Jest sporo zachodnich stron zdejmujących simlocka kodem, ale jest to bardzo droga impreza zaczynająca się o d 30-40 $ w górę. W Polsce nie znam nikogo zdejmującego je.
beny
Wysłany: 2007-09-01, 13:20
Ja znalazłem w Polsce komis który ściąga sima po kodzie w Krakowie "Tel gsm". Za ściągnięcie z BB 8100 zapłaciłem 250 Złotych. Chyba przepłaciłem, jak myślicie??
Witam, pozwólcie, że podepnę się pod temat.
Czy ktoś ma jakąś sprawdzoną stronkę, gdzie można zdjąć Simlock z BB 8100 Pearl z vodaphone UK, w miarę szybko i najlepiej płatne przez paypal?
Gdzies na forum czytalem wypowiedz Polskiego posiadacza 8800 ze na tej stronie http://www.gsmphonesource.com/ zdjął sobie - dostał kod i instrukcje w przeciagu 24h,
pzdrw
D
Jeżeli ktoś jeszcze będzie potrzebował kodu to polecam http://www.insider-solution.com/
Zapłaciłem $30, płatne przez PayPal po 23 godzinach już miałem kod i wszystko zadziałało bez najmniejszego problemu.
Wysłany: 2007-10-19, 14:56
JKL napisał/a
Witam, pozwólcie, że podepnę się pod temat.
Czy ktoś ma jakąś sprawdzoną stronkę, gdzie można zdjąć Simlock z BB 8100 Pearl z vodaphone UK, w miarę szybko i najlepiej płatne przez paypal?
Będę bardzo wdzięczny.
Pozdr.
Witam Ja znalazlem na e-bay Unlock, sciagaja za ok 40$, wplate zrobilem przez paypal ,wysyła sie im te kody swoje i przyszysyłaja na nastepny dzień. Tylko aby zdjac simlocka należy mieć karte maciezystej sieci. Ja musialem zamawiać Orange UK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum