Mam pewien pomysł, dzięki któremu będziemy dążyć do odpowiedz!
Niech każdy, kto używał tej opcji poda swój numer IMEI oraz operatora i numer jaki dostał aby zdjąć Simlocka...
Hmm... w sumie sam nie wiem, co z tymi sieciami jest. Odblokowałem ten telefon w Ameryce przez internet- wszystko pięknie śmiga, ale nie wiem, czy sieć ma tutaj znaczenie- podałem im, że mam T-Mobile USA, ale tak naprawdę nie byłem pewny co do tego i najprawdopodbniej był to T-mobile UK, ale hasła zadziałały... Ogólnie ściąganie przez internet to super sprawa- ale w jaki sposób oni odblokowują te telefony? Trzeba by poczytać na zagranicznych forach...
mam kody....
gdy wchodze do opcji sim mam "NO valid sim kard" i nic nie moge zmienic... nie mam gdzie tego kodu wpsiac.. dodam ze nie poiadam akrty sim AT&T
na jaki zagranicznych forach widzialemm topic gdzie ten tematciagna ie przez 19 stron... i nie wyciagnieto zadnych sensownych wniokow.... ktos wspomnial ze zmienial osa i bylo ok ktos inny napisal ze po zmianie osa ... nic nie pomoglo gorzej gdy juz zdobyl karte musial wgrac backa.....
Panowie , mam bb 8800 z simlockiem na ere.
Może ktoś podpowie z jakiego konkretnie linka( te po 30 $ ) skorzystać?
Chodzi mi oczywiście żeby simlock zoutować.
http://cgi.ebay.ca/ws/eBa...em=160187654046
ja tam kupilem na kod czekalem jakes 36h :) maielm problemy z wpisaniem kodu ale wytlmaczyli mi jak debilowi :) DOdam ze moj ang jest na niskim bardzo poziomeie mimo to domysallai sie o co mi chodzi :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum