Przepraszamy, Twoje urządzenie nie spełnia wymagań systemowych niezbędnych do obsługi BlackBerry Maps.
Pisałem o tym wcześniej w tym temacie na poprzednich stronach. BBMaps to usługa abonamentowa nie dostępna u żadnego z Polskich operatorów... I tutaj właśnie szukamy metody czy i jak można to obejść. Wszelkie próby pobierania i instalacji aplikacji do niczego was nie doprowadzą, ponieważ ona jest zainstalowana i czeka na otrzymanie odpowiednich pozycji rejestru od operatora...
_________________ BlackBerry® Bold™ v4.6.0.214 z T-Mobile D w Orange PL
Kupiłem jakiś czas temu BB 8820 z softem 4.2. Po zainstalowaniu softu 4.5 zniknęło BBMaps, ale po aktywowaniu BIS'a w Plusie ikona BBMaps pojawiła się i usługa zaczęła działać, więc nie u każdego opa w Polsce jest zablokowane :)
po aktywowaniu BIS'a w Plusie ikona BBMaps pojawiła się i usługa zaczęła działać
Plus świadczy usługę BBMaps??? Masz ikonę w menu i możesz korzystać z map BB do nawigacji ??? No to kolejny plus dla Plusa po darmowym necie w ramach BISa. To nowość, nie słyszałem o tym do tej pory.. Czy płaci się za to dodatkowy abonament czy w ramach BISa?
[ Dodano: 2008-12-14, 12:37 ]
ninex napisał/a
pokomtel (PLUS) udostepnia te usluge, nie wiem jak jest z innymi
Hehe! Kolega ninex wspomniał faktycznie o tym dwa miesiące temu, ale chyba nikt nie zauważył tak byliśmy zajęci obmyślaniem omijania konieczności wykupienia usługi
_________________ BlackBerry® Bold™ v4.6.0.214 z T-Mobile D w Orange PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum