A ja pytam: Co to k.wa jest?
Jako konserwa-tysta składam zdecydowane veto!!!
BB to BB i tak ma pozostać, wszelkim GSM-owym podróbom w rodzaju tego Razora z obrazka albo Pearla mówimy zdecydowane NIE! (jak również parówkowym skrytożercom).
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Zgadzam się z RBuzzem.. Ten BB to jakaś pomyłka. Rozumiem, że takie są zapotrzebowania rynku, ale... Cholera, to nie jest prawdziwy BlackBerry, najwyżej BlauBerry, albo CzarnyBerry, bo w Polsce tego typu telefony są lubiane... Pewnie to jest następny model, który wprowadzą Polskie opki.
Ja to pisałem ironicznie, ale coś w tym jest.
Niby z jednej strony można się cieszyć, bo RIM zarobi na na popularności takiego Razorkowego cacka, ale z drugiej, im więcej użytkowników tym gorzej.
Z perspektywy bezpieczeństwa zawsze im mniej tym lepiej...
Może to Black Barry?
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
osobiscie mi sie nie podoba, jednak to nie chodzi o to co sie podoba a nie, chodzi o to co moze przyciagnac "mlodsza rzesze klientow" a takie cus, ma szanse!
_________________ I've been a weirdo every since the Doc said 'push'...
Suber Dizajn. Powinno przyciągnąć masy. To taki odpowiednik V3. Tylko ciekawe czy ktoś się w końcu w Polsce weźmie za promocje BB?
A po co ma przyciągać masy, to nie Nokia !! BB to urządzenie dla wąskiego grona ludzi, którzy mają styl i wiedzą o co chodzi. Jak będą cudować, to BB stanie się taki jak każdy SonyEricsson czy inny Samsung... A nam przecież chodzi o to aby był inny niż wszystkie, za to go kochamy, czyż nie ?? Jakim autorytetem jest V3, co potrafi (miałem), że nasz Jeżynek ma go naśladować ??? BB "z klapką" .... Jak dla mnie obciach
_________________ BlackBerry® Bold™ v4.6.0.185 w Orange PL
Ostatnio zmieniony przez marbb 2008-10-04, 20:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum